Liiketiedosta oivalluksia hoivaan ja kuntoutukseen.

Palvelu perustuu älykkääseen sisätilapaikannukseen, jonka avulla voidaan seurata pärjäämistä kotona tai tapahtumia hoivakodissa.

Monipuolisempi kuin turvaranneke

Kaatumisen tunnistuksen lisäksi järjestelmä seuraa päivittäisiä tapahtumia kotona tai hoivakodissa. Koneoppimiseen perustuva sovellus antaa älykkäitä huomioita rutiineista ja niiden muutoksesta. Esimerkiksi kaatumisriskiä tai yllättäviä oireita voidaan siten tunnistaa ja puuttua ongelmiin ennalta.

Mukavampi kuin aktiivisuuskello

Liikkeen seuraaminen perustuu tunnisteeseen, joka voidaan sijoittaa esimerkiksi rannekkeeseen. Tunniste on pienempi kuin suurin osa aktiivisuuskelloista, paketoituna miellyttävän näköiseen muotoon. Hoitajien tunnisteet kulkevat mukana vaikkapa avainnipussa tai kaulahihnassa. Tunnisteen latausväli on parhaimmillaan useita kuukausia.

Tarkempi kuin liikkeentunnistin

Sovellus osaa erottaa henkilöt toisistaan ja antaa tarkkaa tietoa tapahtumista kodin tai hoivakodin sisällä. Poistuminen ja palaaminen voidaan tunnistaa luotettavasti ilman turhia hälytyksiä. Järjestelmä antaa käsiteltyä tietoa heuristiikan pohjalta, jolloin käyttäjän yksityisyys säilyy. Laitteet ovat pieniä ja sopivat hyvin sisustukseen reikiä poraamatta.

Helppokäyttöinen sovellus mukautuu päivittäiseen työhön

Tiedot viedään laitteelta sovellukseen, joka toimii selaimessa ja mobiililaitteilla. Tärkeimmät tiedot näytetään ymmärrettävässä muodossa. Älykäs paikannus auttaa sovittamaan toiminnot osaksi päivittäistä työtä, jolloin manuaalinen hakeminen ja kirjaaminen vähenee.

Palvelu toimii passiivisesti seuraten tunnisteita määritetyissä tiloissa. Manuaalinen kirjaaminen vähenee ja aikaa säästyy tärkeimpään, eli hoivaan. Automaattiset raportit antavat hoitajille monipuolisen kuvan asiakkaan hyvinvoinnista ja voivat ennakoida ongelmia. Tiedot voidaan myös integroida muihin järjestelmiin.

Omaiset voivat seurata vointia reaaliajassa. Samaan sovellukseen voidaan lisätä myös yhteydenpitoa helpottavia ominaisuuksia, kuten viestejä tai käyntimerkintöjä. Omaraportoinnilla voidaan rikastaa kerättyä tietoa ja mitata toiminnan laatua.

Ilmoittaudu mukaan

Etsimme hoiva-alan kumppaneita tositarkoituksella. Laita meille viestiä ja varaamme sinulle esittelyajan. Lyhyen puhelun aikana kerromme lisää tuotteesta ja kehitysvaiheista.

Tähdellä (*) merkittyjä kenttiä ei voi jättää tyhjäksi.
Kiitos, viestisi on nyt lähetetty. Otamme sinuun yhteyttä.
Jokin meni vikaan ja lomaketta ei voitu lähettää.