Miten palvelu toimii

Love, Ago -paketti sisältää seinille kiinnitettävät ankkurit, verkkovirtaan kiinnitettävän lähettimen sekä rannekkeen, jossa sijaintia lähettävä tunniste sijaitsee. Palvelun tuottamaa tietoa seurataan sovelluksen kautta.

Osien yhteistyö mittaa sijainnin

Kuva huoneesta, jonka seinälle on asennettu ankkureita. Ankkurit mittaavat keskellä olevan tunnisteen sijaintia.

Seinille kiinnitettävät ankkurit ja ranteessa pidettävä tunniste kommunikoivat keskenään ja mittaavat rannekkeen sijaintia senttien tarkkuudella.

Liikkeestä voidaan päätellä henkilön sijainti asunnossa, aktiivisuuden määrä sekä päätellä erilaisten rutiinien suorittamista. Syöminen, liikkuminen ja nukkuminen jättävät kaikki erilaisen liikekuvion.

Palvelu oppii rutiinit

Rannekkeessa on tunniste, joka välittää sijaintitietoa ankkureille. Sen liikekuviosta voidaan päätellä paljon päivittäisistä toimista. Käyttäjän yksityisyys on kuitenkin tärkeää, eikä palvelu jaa muille käyttäjille tarkkaa tietoa. Sen sijaan se oppii, mikä on normaalia.

Taustalla toimii järjestelmä, joka tallentaa tiedon rannekkeen liikkeestä ja oppii sen avulla käyttäjän päivittäiset rutiinit. Hälytyksen aiheuttava poikkeama voi olla esimerkiksi äkillinen kaatuminen tai muutos päivittäisissä toimissa. Pitkän ajan yli tapahtuvat muutokset aktiivisuudessa, nukkumisessa, syömisessä tai muissa toiminnoissa voivat ennustaa ongelmia, joita voidaan ehkäistä toimimalla ajoissa.

Auta meitä tekemään palvelusta hyvä juuri sinulle.

Nyt kun olet hieman tutustunut palveluumme, haluaisimme kuulla mielipiteesi. Voit myös kysyä lisätietoja tai ilmottautua testikäyttäjäksi. Vastaamiseen menee aikaa noin minuutti.

Kyselyyn